Kraljevska beba

Savjeti za rađaonu: 'William mora biti jak'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I dok se čeka dolazak kraljevske bebe na svijet, budući roditelji Kate Middleton i Princ William se pripremna za važan događaj.

Kako bi spremni dočekali svoje prvo dijete, Kate Middleton i princ William odmaraju, čitaju, knjige i odlaze na savjetovanja pred sam porod. Kako će i sam William biti prisutan na rođenju, i on se mora pripremiti za taj važan događaj kada će malena princeza ili princ doći na svijet.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Kate radi vježbe opuštanja i jogu, a nekoliko se puta i sastala s Christine Hill autoricom knjige 'Christine Hill's Pregnancy Guide' - inače pedijatricom i opstetričkom primaljom koja poznatija pod nazivom 'guru za trudnoću'.

>> Kuhari, vino, cvijeće - to su povlastice BOLNIČKOG apartmana Kate Middleton

'Oni su vrlo jak tim. Princ William će napraviti ono što treba tog dana. Kažem im da su žene krhke i ranjive tijekom trudnoće, poroda i prvih nekoliko tjedana nakon njega. Drugim riječima, William mora biti jak', rekla je HIll, piše The Telegraph.

Vojvotkinja će nakon poroda navodno biti s majkom kako bi joj pomogla u prvim danima s malom bebom, a tako će izbjeći i cijelu medijsku pompu. Svi su nestrpljivi oko kraljevske bebe, tako je i Kraljica Elizabeta II. poručila neka se beba požuri jer ona želi ići na godišnji odmor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene