osvojio glavnu nagradu

VIDEO Pitali su se samo jedno: TKO JE ON?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Većina za njega do sada uopće nije čula, no preko noći njegovo ime znaju svi! On je Beck!

Dodjela američkih glazbenih nagrada bila je puna iznenađenja, no najveće je bilo u kategoriji albuma godine. Zlatni gramofon došao je u ruke glazbenika Becka Hansena kojega američki mediji prozivaju kao ikonu alternativne glazbe.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

GRAMMY Svi su se pitali samo jedno – Neće valjda to OPET napraviti?

Grammyja za album godine dobio je zahvaljujući zadnjem albumu 'Morning Phase'. Iako mnogi za njega nisu čuli, on iza sebe ima čak 12 albuma. No možda ćete osvježiti pamćenje kada saznate da je on autor poznatog hita 'Loser'.

Beck je skupa s Chrisom Martinom iz Coldplaya održao i nastup na dodjeli nagrada.

Ipak, kada si u kategoriji s nekima od najpopularnijih imena na svijetu, pitanja po društvenim mrežama poput 'Tko je dovraga Beck?' na neki su način i opravdana.

Trenutak o kojem se pričalo ove dodjele bio je i onaj kada je na pozornicu zakoračio Kanye West koji je skoro napravio istu grešku kao i iz dodjele 2009. No nije ostao dužan nakon dodjele, već je poručio kako bi Beck trebao svoju nagradu dati Beyonce.

'Ako želite da se pravi glazbenici vraćaju i dalje, trebaju se prestati igrati s nama. Nama više nije smiješno... Beck bi trebao dati poštovanje Beyonce i proslijediti joj svoju nagradu', poručio je Kanye koji je kao i obično – bez dlake na jeziku

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene