U backstageu

Iza scene: Trenuci koje NISTE mogli vidjeti - do sada!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kada su u pitanju velike dodjele nagrada poput Grammyja, na istom mjestu se nađe mnogo različitih glazbenika. A kako to izgleda iza scene... pogledajte sami!

Danas su glavna tema Grammy nagrade, a iako Beyonce nije osvojila nagradu, ona i Jay Z pokazali su kako vladaju glazbenim svijetom.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite! Mia Kovačić javljat će o uzavreloj atmosferi iz backstagea Supertalenta na YouTube kanalu Nove TV

Beyonce i Jay Z 'ukrali' show, glazbenica hrvatskih korijena ima hit godine

Na pozornici je seksi i samouvjerena, a kada nastup završi potpuno je opuštena pa joj nije problem ni pozirati s obožavateljicom koja je slavila rođendan – Morate priznati da je dobila sjajan poklon!

Na crvenom tepihu pažnju je privlačila i lijepa trudnica Ciara, a pjevačica Katy Perry očito je poželjela i sama imati trudnički trbuščić dok se u backstageu zabavljala sa svojom ekipom vještica...

a za to vrijeme je Madonna je pozirala s Lennonovom udovicom, Yoko Ono. Njezin posvojeni sin David Banda pozirao sa svojim idolom – Jay Z-em.

Lijepa manekenka Chrissy Teigen i njezin suprug John Legend uhvatili su svoj 'selfie', to u kadar im je upao poznati glumac Neil Patrick Harris i oteo svu pažnju!




Na Grammyjima je bio i Ringo Star iz Beatlessa koji je razdragano pozdravljao fanove... dok je Dave Grohl iz Foo Fightersa ulovio legendarnog Paula McCartneya.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene