Premlada je

'Ona je pretjerano seksualizirana'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumio je s njom u Disneyjevoj seriji 'The Wizards Of Waverly Place', smatra da je premlada da bi je mediji toliko seksualizirali!

Glumac Jeff Garlin koji je sa Selenom Gomez glumio u seriji 'The Wizards Of Waverly Place', ogorčen je zbog seksualiziranja njegove mlade kolegice.  

Pogledaj i ovo Selena Gomez ''nisam savršena, ali...'' Selena Gomez sama je usporedila svoje fotografije u bikiniju nekad i sad: ''Više nikad neću ovako izgledati''

Više ne izgleda kao nekada, a sve zbog NJEGA?!
 

'Radio sam sa njom godinama i volim je. Ona je odlično dijete, ali onda vidim kako je mediji seksualiziraju. Znam da je glumila u filmu "Spring Breakers" i gledao sam ga. U kinu sam se osjećao prljavo. Otišao sam pogledati njezin rad, ali kada sam sve vidio u tom obliku, pa onda pogledao Arianu Gradne…oni izgledaju kao djeca!', objašnjava Garlin za Huffington Post.

Na tvrdnje kako Selena sama pristaje na fotografiranje koje ističe njezin seksipil, Garlin se naljutio, 'Odlične fotografije Selene Gomez u bikiniju?! Ne slažem se. Njeni bucmasti obrazi pokazuju da je još dijete…pa to je odvratno, ona je premlada', ljutito je zaključio Jeff.

Glumac je naglasio kako obožava žene i nije čistunac, ali ipak smatra kako je ovakva seksualizacija pretjerana i za to krivi internet.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene