Nova studija

VIDEO Spremate se za razgovor za posao? Ove pjesme jamče uspjeh!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prijavili ste se na neki oglas za posao pa su vas pozvali na intervju, no nedostaje vam motivacije? Evo, što trebate slušati prije polaska!

Bilo da vam je rođendan, ili da vam nije rođendan, ili da guštate u svom omiljenom piću, hit slavnog repera 50 Centa 'In Da Club' uvijek je dobra pozadina. No, sada slušanje popularnog hita možete dodati i na još jedan popis - pjesme koje se slušaju prije intervjua za posao.

Pogledaj i ovo 50 cent 17. listopada 2023. godine 50 Cent i Busta Rhymes u sklopu turneje "The Final Lap Tour" dolaze u Arenu Zagreb

50Cent se našalio s Angelinom Jolie - obukao kostim zle vile Maleficent

Studijom koju je provelo i objavilo 'The Society For Personality And Social Psychology' testirani su glazbeni ukusi grupe ispitanika te kakav je njihov utjecaj na njih ('high-power' i 'low-power' glazba).

U skupinu 'high-power' glazbe uvrštene su sljedeće pjesme: 'In Da Club' 50 Centa, 'We Will Rock You' grupe Queen, 'Get Ready For This' 2 Unlimitedsa.

U skupinu 'low-power' glazbe uvrštene su 'Big Poppa' od Biggiesa, 'Fatboy Slimov hit 'Because We Can' te 'Who Let The Dogs Out' od Baha Men.

Rezultati pokazuju da oni koji su slušali pjesme koje pripadaju skupini 'high-power' glazbe te slušaju bass-heavy glazbu imaju puno više samopouzdanja i bolje odrađuju sastanke i intervjue za posao, dok oni koji pripadaju skupini 'low-power' glazbe više su 'mlaki' te rade više grešaka prilikom testiranja za posao.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene