U Hollywoodu

Slavni nogometaš: 'Zvijezdu njenu ljubim...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati par Gerard Pique i pjevačica Shakira ludo su zaljubljeni, a nedavno su dobili i sinčića Milana.

'Ljubim Shakirinu zvijezdu u Hollywoodu', napisao je španjolski nogometaš Gerard Piqué i objavio fotografiju na svojem Facebook profilu.

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

Shakira je svoju zvijezdu na šetalištu slavnih u Hollywoodu dobila 2011., bila je prva kolumbijska umjetnica koja je zaslužila tu čast.

>> 'Dojit ću svog sina sve dok ne krene na fakultet!'

'Veliki sam sretnik jer sam se zaljubio u talentiranu i prelijepu ženu. To znači osvojiti jack pot u životu', nedavno je Gerard otkrio o svojoj ljubavi. 'Moja draga je pažljiva ali nije toliko vješta po pitanju organizacije, a ja sam zato u tom segmentu snalažljiv. Jednom prilikom sam ju iznenadio jednim posebnim komadom nakita koji sam dao dostaviti doslovno s drugog kraja svijeta i nije bilo jednostavno organizirati tri prijevozna sredstva kako bi sve proteklo onako kako i treba', zaključio je 26–godišnjak koji nikada nije zaboravio važnu obljetnicu ili rođendan.

Shakira i Pique su se upoznali 2010., a njihova ljubav u siječnju je okrunjena i sinčićem Milanom, njihovim prvim djetetom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene