glumac ga žali

Snuždio se nad Ciganovićevom sudbinom: "Teška su vremena"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bolnu sudbinu Nevena Ciganovića George Takei podijelio je na svom Facebooku.

O problemima Nevena Ciganovića priča cijeli svijet. Nakon što se o komplikacijama estetskog zahvata raspisao Daily Mail, Ciganovićeva bolna ispovijest osvanula je i na portalu New York Posta. No, ni to nije sve.

Pogledaj i ovo Neven Ciganović Neostvarena želja Iskreni intervju Nevena Ciganovića: ''Žao mi je što nisam završio medicinu, definitivno mogu asistirati bilo kojem doktoru''

Ciganovićeva priča zaintrigirala je i jednog poznatog glumca. George Takei na svojoj je stranici na Facebooku podijelio članak o Ciganoviću uz opis "Teška su vremena". Objava je u kratkom roku skupila nekoliko tisuća lajkova.

Podsjetimo, problemi našeg stilista započeli su tijekom operacije nosa u Iranu. Nakon što je primio aneteziju, Ciganoviću je dijagnosticiran prijapizam – iznenadna, neželjena i bolna erekcija koja nije popraćena seksualnom požudom.

Ciganović je posljedice prijapizma pokušavao riješiti u zagrebačkoj bolnici Rebro gdje su ga dva puta operirali, no morao je i na treću operaciju u Beograd. Nekoliko dana oporavljao se u bolnici, nakon čega je pušten na kućnu njegu. Trenutno se osjeća puno bolje.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene