Napokon pristao

George Clooney stat će za oltar?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mnogi su ga nagovarali, no George Clooney tek je sada pristao na ovaj potez.

52-godišnji glumac George Clooney dobio je online licencu koja mu omogućuje da vjenčava parove. A prvi na njegovoj listi vjenčanih mogli bi biti njegovi slavni prijatelji Angelina Jolie i Brad Pitt, piše Daily Star.

Pogledaj i ovo Pax Jolie Pitt i Brad Pitt Što se stvarno dogodilo? Procurila šokantna poruka sina Brada Pitta koju mu je poslao za Dan očeva: "Istina će izaći na vidjelo, ti je*eno grozno ljudsko biće"

Samo ona to može - Angelina Jolie nadmašila neke muške kolege!

Navodno je Brad Pitt pitao Clooneyja hoće li ih on vjenčati.
'Bila je to Bradova ideja da uključi Georgea, no šokiralo ga je kad je ovaj zapravo pristao. Sada ga zove 'Velečasni' George Clooney. George je to shvatio jako ozbiljno i već su počeli diskutirati kako bi sve trebalo izgledati', rekao je nepoznati izvor za Daily Star.

'George je protiv vlastite ženidbe, no kad su njegovi prijatelji u pitanju, jedva čeka vjenčanje. Ni Brad ni Angelina nisu pretjerano religiozni, no željeli bi da se ceremonija obavi na tradicionalan način, u njihovom domu', rekao je izvor.

Brad i Angelina zaručili su se u travnju 2012., no neće se vjenčati sve dok to ne bude omogućeno i američkim gay parovima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene