Grohl priznao:

''Gangnam Style' mi je najdraža pjesma u zadnjih 10 godina'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dave Grohl priznao je kako iskreno obožava 'Gangnam Style'!

Dave Grohl javno je priznao da je "Gangnam Style" jedna od najdražih pjesama koje je čuo u poljednjih deset godina. Vođa Foo Fightersa osvrnuo se na glazbenu industriju u govoru na South by Southwest Music Festivalu u teksaškom gradu Austinu.

Pogledaj i ovo showbuzz "nevermind" Nitko nije očekivao toliki uspjeh legendarnog albuma koji je obilježio cijelu eru, prošlo je 30 godina otkako je objavljen

Znajući da će time napakostiti većini rock kritičara, Dave je na sva usta ishvalio globalni megahit južnokorejske zvijezde Psy. 'J***š grešna zadovoljstva', uzviknuo je Grohl. 'Pričajmo o guštima. A "Gangnam Style" je jedan od mojih favorita.', kaže.

Legendarna zvijezda koja je karijeru započela bubnjajući u Nirvani, u svom je govoru ismijala zabavnu industriju koja u prvi plan gura emisije poput Američkog idola. Grohl smatra da to ne može biti mjerilo nečijeg talenta.

>> Nakon 18 godina na sceni uzimaju pauzu!

'Zamislite samo Boba Dylana koji na bini pjeva "Blowin'' in the Wind", dok mu u žiriju sjedi Christina Aguilera', rekao je Dave koji se u Austinu prisjetio svojih glazbenih početaka s Nirvanom:

'Oni su imali pjesme. Imali su i Kurta Cobainea, ali nisu imali bubnjara. To je bilo iskreno, čisto i stvarno', otkrio je razloge zašto je prekinuo živjeti s hrvačicama u blatu i pridružio se rock bendu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene