Preživio kornatsku tragediju

Frane Lučić oduševio na audiciji za Supertalent!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Frane Lučić, jedini koji je preživio kornatsku tragediju, nastupio je na audiciji za Supertalent s orkestrom Hartić.

Frane Lučić, jedini preživjeli vatrogasac kornatske tragedije, nastupio je s orkestrom Hartić povodom audicije za novi show Nove TV – Supertalent.

Pogledaj i ovo showbuzz Pred svima zapjevali Rijedak prizor u zagrebačkom tramvaju – mladi ljudi oduševili!

'Frane Lučić već dugi niz godina svira s nama u orkestru, a nastavio je svirati i nakon kobne nesreće. Dobio je poseban pozdrav od članova žirija koji su pohvalili cijeli orkestar nakon nastupa. Prepoznala ga je Martina Tomčić među 37 naših članova', rekao je Rajko Ćuzela, predsjednik orkestra Hartić čiji je orkestar svirao pjesme Deep Purplea među kojima i 'Smoke On The Water'.

'Na Supertalent smo se prijavili jer mislimo da smo najbolji amaterski puhački orkestar, a to nam dokazuju i brojne nagrade koje smo osvojili na različitim natjecanjima. Kao naš najveći uspjeh istaknuo bih nastup prošle godine u Tvornici kulture u Zagrebu. Trudimo se prilagoditi glazbu modernom vremenu, ali i očuvati stare običaje, govor i kulturnu baštinu. Sam nastup je prošao super, nagradili su nas veliki pljeskom i Danijela nam je rekla da je stvarno ostala ugodno iznenađena', dodao je Rajko čiji će orkestar sljedeće godine proslaviti okruglih 90 godina postojanja.

Frane Lučić u orkestru svira trombon, a nakon nesreće nastavio je studirati te nakon tri godine diplomirao na splitskom fakultetu Elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.
Nesreća na Kornatima dogodila se 30. kolovoza 2007., u njoj je stradalo 12 vatrogasaca, a preživio je samo Frane.

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr! Propuštene epizode pogledajte OVDJE.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene