Cineplexx centar kaptol

Filmomanija može početi: Pogledajte što vas čeka u kinu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U kinu Cineplexx Centar Kaptol održat će se MAXtv Filmomanija 9 – deveta po redu filmska revija recentne europske i svjetske kinematografije koja će gledateljima donijeti izbor najzanimljivijih filmova s najznačajnijih svjetskih filmskih festivala od 1. do 14. listopada.

Za razliku od prethodnih, Filmomanija 9 u Cineplexx Centru Kaptol je jedinstven po tome što će se prvi puta u svojoj povijesti održati u razdoblju od puna dva tjedna (od 1. do 14. listopada) pa će tako budući gledatelji imati više vremena i mogućnosti pogledati sve ono što će ih zanimati iz širokog dijapazona najkvalitetnijih nezavisnih filmova u posljednjih godinu dana.

Pogledajte prvi trailer za film DANKINJA: Eddie Redmayne promijenio spol

Tijekom revije koja će trajati puna dva tjedna bit će prikazano petnaest filmova koji su svoje premijere imali na filmskim festivalima u New Yorku, Londonu, Sundanceu, Veneciji, Berlinu, Cannesu i mnogim drugima.

Među prvim potvrđenim naslovima koji će se prikazati na Filmomaniji ističu se: 

Ljubav (Love) najkontroverzniji film snimljen posljednjih nekoliko godina uglednog argentinskog redatelja Gaspara Noea koji je svoju premijeru imao na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu.

Jastog (The Lobster) priznatog grčkog redatelja Yorgosa Lanthimosa koji je na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu nagrađen s tri nagrade

Gospodin Holmes (Mr. Holmes) britanskog scenarista i redatelja Billa Condona, dobitnika prestižne nagrade Oscar s Ianom McKellenom u ulozi karijere kao ostarjeli detektiv Sherlock Holmes.

Kompletan program će biti objavljen uskoro.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene