Novi filmski hit

Vrata iskupljenja ne želite propustiti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata hrvatska redateljica u svom je novom filmu okupila brojna velika hrvatska glumačka imena!

Poznata hrvatska redateljica videospotova, spisateljica i fotografkinja Katja Restović, u jesen ove godine započet će sa snimanjem ‘Vrata iskupljenja’, svog prvog dugometražnog igranog filma. Nakon velikog broja zapaženih projekata, radova i postignuća, ova uspješna umjetnica odlučila je snimiti triler temeljen na istinitoj priči s kraja 18. stoljeća koja se dogodila u općini Tar, a vezana je za župnika Martina Velovicha i svećenika iz susjedne Vabrige, Matu Corazza, te tadašnju vrhovnu vlast, Vijeće desetorice iz Venecije.

Radi se o izuzetno zanimljivoj i provokativnoj filmskoj priči te intrigantnom ljubavnom trokutu u srcu Istre koja će gledateljima već na početku samog filma prikazati kako ništa nije onako kako nam se na prvi pogled čini, čineći ovaj film napetim i izazovnim sve do samoga kraja.

Krećete li se okolicom Dubrovnika, ne propustite Ljetnu školu filma Šipan!

Katja Restović uz sebe je skupila uistinu respektabilnu glumačku ekipu, pa će glavni protagonisti ove mračne ljubavne priče biti Livio Badurina, Robert Kurbaša, Luka Dragić, Olivera Baljak, Edvin Liverić, Biljana Mišić, ali i veliki niz priznatih i poznatih hrvatskih, slovenskih i talijanskih glumaca koji će oživjeti povijest Istre i događanja koja su se zbila davne 1874. godine. Uz zvjezdanu glumačku ekipu, film će obogatiti i Massimo Savić, Amir Kazić Leo i Boris Kosmač, koji će svoje glazbene karijere na trenutak zamijeniti filmskim te biti važan dio stvaranja ovog filmskog hita. Glazbu za film i trailer potpisuje Zoran Trubić, dok je scenarij za film napisao Max Hozić.

“Na ‘Vratima iskupljenja’ radim već pune tri godine. Za sve je ‘kriv’ Azeglio Picco koji mi je jednog dana došao i s oduševljenjem pričao o ovoj izuzetnoj priči. Danas tri godine kasnije sretna sam što napokon krećemo u realizaciju ovog projekta, a energiju crpim iz mojih sjajnih suradnika, iz nevjerojatnih povijesnih podataka i zapleta, a koji će, vjerujem, ovaj triler učiniti pravim filmskim hitom. Vjerujem da sam uspjela skupiti odličnu, zrelu ekipu za koju je ovaj rad na filmu koliko god on naporan bio - prije svega veliko zadovoljstvo i užitak tako da nimalo ne sumnjam kako ćemo zajedno stvoriti jedan izuzetan hrvatski triler, koji vas od početka pa do kraja filma ‘zalijepi’ za stolicu i uzme vam dah', rekla je redateljica filma Katja Restović.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene