Snimanje Pasije

Znak sa neba - grom je udario glumca i producenta, samo su čudom preživjeli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film Pasija je izazvao kontroverzu zbog brutalnih scena nasilja koje ništa nisu ostavljale mašti.

Mel Gibson ponudio je svoju kontroverznu viziju biblijske priče u filmu 'Pasija' (Passion of the Christ). Gibson se susretao s brojnim problemima tijekom snimanja filma poput problema sa zakonom i stalnim raspravama s raznim vjerskim zajednicama.

Pogledaj i ovo showbuzz PRAVI SLATKIŠ Gdje se do sada skrivao? Sin Mela Gibsona pravi je zavodnik

Ali to je tek mali dio daleko većih problema koji su se događali tijekom snimanja filma. Glavni glumac Jim Caviezel koji je utjelovio lik Isusa Krista vjerojatno je prošao najgore od svih koji su imali veze s ovim filmom i upravo zbog njega oko filma se stvorila atmosfera straha. Caviezel je uganuo članak na nozi tijekom snimanja, nakon toga je iščašio rame u sceni gdje na leđima nosi križ, u brutalnoj sceni bičevanja ostao je bez komada mesa na ruci, ali ono što je bilo najgore od svega je to što ga je udario grom! Nakon ovog filma njegova se karijera gotovo potpuno ugasila.

JEZIVO Strašna priča o filmu koji nikada nije snimljen

Nitko na setu nije bio siguran radi li se o čudu s obzirom na to da su obojica preživjela ono što mali broj ljudi preživi ili je to bio zloslutan znak.

Film je prestravio milijune, ali ekipu koja je na njemu radila prestravilo je nešto drugo

Asistent redatelja nije prošao puno bolje od Jima, i njega je na setu dva puta direktno udario grom. Kompozitor John Debney koji je radio glazbu za film proživljavao je jezive trenutke u svom glazbenom studiju. Tvrdio je da je to bio najteži posao koji je ikada morao odraditi. Čak što više, izjavio je kako je imao noćne more i kako ga je okruživalo zlo, pa čak i to da je Sotona osobno bio u njegovoj blizini tijekom cijelog snimanja glazbe.

Premijera 'Pasije' nije prošla bez problema, glumac Carl Anderson umro je od leukemije. Voditeljica prodaje Peggy Scott doživjela je infarkt tijekom scene raspeća i preminula.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene