Klasa 92'

Tada je bio samo 11-godišnji klinac... Prepoznajete li ga?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Beckham, Ryan Giggs i Paul Scholes glavne su uloge u dokumentarnom filmu 'Klasa ’92'. Priča je to o usponu zlatne generacije Manchester Uniteda.

Film 'Klasa 92' prikazuje vezu i odnose koji su bili potrebni ovim igračima da uspiju u jednom od najvećih klubova na svijetu. 'Vrijeme provedeno s ovim igračima mi je najdraže u karijeri.Dolazimo iz različitih kulturoloških sredina, a odrasli smo kao obitelj uz želju da svi budemo uspješni', rekao je David Beckham u razgovoru za britanski radio Talksport.

Pogledaj i ovo Princ William, David Beckham hm... Evo zašto svi pričaju o Beckhamu nakon što se pojavio na dodjeli prestižnih nagrada, a i koja je njegova izjava naljutila Britance!

Nogometaši Manchester Uniteda partijali do 6 ujutro!

A gdje mu se nalazi medalja koju je 1992. godine osvojio kao pobjednik FA Youth Cupa? 'Medalja je kod kuće na sigurnom. To je jedan od najponosnijih trenutaka koje sam imao kao igrač. To je bilo moje najsretnije razdoblje kao nogometašu, probijati se kroz uzraste i postići ono što smo postigli. Bilo je briljantno!, rekao je Beckham. 

'Sretan sam što sam završio karijeru na visokoj razini. Moja je karijera bila prilično uspješna u zadnjih 20 godina i uspio sam ju završiti u PSG-u s trofejom. Nikad nije lako umiroviti se i ostaviti nešto što voliš. Imam veliku obitelj, četvero djece koje treba naganjati i to vas drži dovoljno zaspolenim. Nisam zapravo imao prilike sjesti i razmisliti o tome kako mi nedostaje igranje', priznao je Beckham.

Beckham se veseli radu na filmu i ponovnom povezivanju s nekadašnjim suigračima. Rekao je kako bi Brad Pitt bio očit izbor za njegovu ulogu u filmu, a mogli bi proći i Leonardo Di Caprio ili Bradley Cooper jer, kako kaže, 'oni su prilično zgodni momci.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene