Najmoćniji par

VIDEO Fanovi u ekstazi: Tajni video s vjenčanja pustili na koncertu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U srijedu navečer započela je njihova zajednička turneja i iznenađenim su fanovima na prvom koncertu na velikom video zidu pustili snimku svog tajnog vjenčanja.

Beyonce i Jay Z su se 2008. godine vjenčali u tajnosti i za razliku od većine slavnih parova koji svoja videa s vjenčanja prodaju časopisima za izdašne novčane iznose, ovaj najmoćniji par iz svijeta showbusinessa napravio je nešto sasvim neočekivano.

Pogledaj i ovo Beyonce na udaru kiritka Beyonce na koncertu odala počast Tini Turner, no bijesni fanovi uvjereni su da je u pjesmi ismijala njezino zlostavljanje!

Beyonce objavila obiteljsku fotografiju nakon incidenta u liftu

U srijedu navečer započela je njihova zajednička turneja i iznenađenim su fanovima na prvom koncertu na velikom video zidu pustili snimku svog tajnog vjenčanja.

Beyonce na snimci nosi bijelu vjenčanicu, a Jay Z dizajnersko odijelo.

Par je inače tek šest mjeseci nakon vjenčanja, koje je bilo organizirano u Scarsdaleu objavio da su se vjenčali, a na ceremoniji je bilo 40-ak njihovih najbližih prijatelja i Beyonceina sestra Solange koja se nedavno u liftu potukla s Jay Z-em.

Fanovi su prilikom emitiranja videa na koncertu vrištali od uzbuđenja, a kadrovi su se pojavljivali između svake pjesme.

Pogledajte tajni video koji odlukom ovog megapara više nije tajan.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene