458841
458841
458841
458841
458841

BRUTALNO MU OČITALI BUKVICU Sve zbog jedne slike

  • , 30.11.2016., 20:04
  • Autor:
  • komentara

Odmah su se javili zabrinuti fanovi koji su ga htjeli educirati.

 
 
 
 
Jools Oliver (Screnshoot: Instagram)
Jools Oliver (Screnshoot: Instagram)

Brojni fanovi napali su Jamie Olivera, poznatijeg kao "Goli kuhar" nakon što je na Instagramu objavio fotografiju svoje supruge Jools sa sinčićem Riverom. Ništa ne bi bilo sporno da malenog Rivera majka drži u pravilnom položaju. Zabrinuti fanovi za djetetovo zdravlje odmah su se obrušili na obitelj Oliver.

Jamie Oliver (Foto: Press Association/PIXSELL)

''River na slici ne izgleda kao da mu je udobno. Nikada ga ne stavljajte okrenutog prema naprijed! Uz to, problemi s kukovima pojave se kod 15% djece, stoga zašto riskirati'', ''Nikad ne koristite tu nosiljku. Nije ergonomična i uzrokuje probleme s kukovima'', "Jamie, divna fotka, ali kao što ti svijet educiraš o hrani, dopusti da i mi tebe educiramo o ispravnim nosiljkama. Beba u nosiljci mora biti okrenuti prema majci i nogice joj moraju biti raširene kao žabici. Ova nosiljka je preuska, sva težina je bebi među nogicama i to šteti njenim kukovima i kralježnici'', samo su neki od komentara.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se