Sviđa mu se njezina promjena

Je li ovo čovjek zbog koga je Miley postala 'zločesta'?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slatka i nasmiješena Disney djevojka se pretvorila u 'zločestu curicu' zbog svog menadžera?!

Miley Cyrus u posljednje vrijeme ne prestaje puniti novinske stupce svojim kontroverznim ponašanjem. No, sjećate li se vremena kad je popularna pjevačica bila slatko i nasmiješeno lice?

Pogledaj i ovo Miley Cyrus jeste li i vi primijetili? Evo zašto se već danima ne prestaje pričati o jednom dijelu tijela Miley Cyrus, a stručnjaci su sada otkrili i njezinu tajnu!

Svi se pitaju kako je ljupka Disney djevojka preko noći postala neprepoznatljiva. Šuška se da iza velike promjene stoji njezin menadžer Larry Rudolph s kojim pjevačica surađuje od ožujka ove godine, kad su i primijećene prve promjene u njezinu imidžu.

>>Može li gore? Ona uvijek može! - Evo čime je opet šokirala!

Rudolph je nedavno u intervjuu za Hollywood Reporter izjavio kako misli da je njezina  revolucija u karijeri zapravo 'zdrava' i 'organska', a što se tiče njezina nastupa na MTV-evoj  dodjeli nagrada kojim je gotovo cijelu javnost digla na noge, zadovoljno je zaključio: 'Mislim da nije moglo bolje proći'.

Naime, Larry je poznat kao živuća legenda u glazbenoj industriji, a surađivao je s nekim od najvećih zvijezda, uključujući Britney Spears i to upravo za vrijeme kada se i ona počela malo 'opuštenije' ponašati.

Sve je počelo na dodjeli MTV nagrada 2001, kada je pop princeza Britney šokirala javnost svojim provokativnim nastupom sa zmijom... i znamo da tu nije bio kraj iznenađenjima! Naime, tada je započeo vrtoglavi preokret u karijeri Britney Spears.

Uslijedilo je brijanje glave, sudski sporovi, borba za skrbništvo, ovisnost o tabletama... a na kraju je sve kulminiralo živčanim slomom. Pop ikona nedavno je ponovno krenula osvajati glazbeni svijet svojim novim hitom 'Work bitch'.

Za to vrijeme, slavna Miley nastavlja provocirati. I dok dio obožavatelja misli da je to jednostavno odraz njezina karaktera, drugi pak za iste promjene krive upravo zajedničkog menadžera Larrya Rudolpha i tvrde da nije puka slučajnost da se tako ponaša otkako s njim surađuje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene