emotivna Eva

Po prvi puta progovorila o patnji sa sestrom: "Život joj je i bez dijagnoze dovoljno težak"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svoju sestru Eva Longoria nije izlagala javnosti jer smatra da joj je od samog početka život bio teži nego drugima.

Slavna glumica Eva Longoria nedavno je po prvi puta javno progovorila o sestri Elizabeth i patnji koju je prošla dok se ona borila protiv opake bolesti. U emotivnoj ispovijesti glumica je otkrila i zbog čega je svoju sestru do sada držala "po strani".

Pogledaj i ovo Tyler Christopher i Eva Longoria Tužna vijest Preminuo glumac i bivši muž Eve Longorije, bio je zvijezda sapunica, a imao je samo 50 godina: "Potpuno smo shrvani…"

"Elizabeth je oboljela od raka dojke prije nekoliko godina. Nisam o tome govorila ranije jer je to privatna stvar. Moja je sestra osoba s posebnim potrebama i život joj je i bez toga dovoljno težak, a drugo, u to vrijeme ni ja još nisam znala puno o toj bolesti", rekla je Longoria.

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Elizabeth je dijagnozu dobila u ranoj fazi, pa joj se rak na svu sreću nije proširio po tijelu. Iskustvo koje je prošla glumicu je natjeralo da osvijesti i druge na problem s kojim se suočava sve više žena.

"Sada želim o tome govoriti jer se pitam koliko žena, koliko ljudi poput mene tada, ne zna dovoljno o tome? Koliko se žena ne pregleda na vrijeme? A imamo tako dobre metode otkrivanja, i same smo odgovorne jer se moramo naučiti zauzeti za sebe. Moramo znati staviti sebe na prvo mjesto, nama ženama to tako teško ide! I moramo znati inzistirati na detaljnom pregledu, na koraku", zaključila je Longoria za People.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene