polufinale Eurosonga

Tužan i razočaran: Kontroverzni Slavko ostao bez finala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osebujni crnogorski predstavnik Slavko Kalezić ispao je u polufinalu Eurosonga, a ista sudbina dočekala je i slovenskog predstavnika.

Iza nas je prva polufinalna večer Eurosonga u Kijevu. Na pozornici se predstavilo 18 zemalja među kojima su bile i Crna Gora te Slovenija. Kontroverzni predstavnik Crne Gore Slavko Kalezić pažnju javnosti privlačio je osebujnim stilom kojim je podsjećao na austrijsku pobjednicu Eurosonga Conchitu Wurst.

Pogledaj i ovo Let 3 "najbolji video ikad" Let 3 iz Dubaija uputio originalnu podršku Baby Lasagni: "Razvali ih, mokre puse!"

 

Ipak, sreća se Kaleziću nije osmjehnula. Mnogi su mu predviđali visok plasman, no Kalezić, koji se predstavio pjesmom "Space" ostao je bez finala. Ništa bolje nije prošao niti predstavnik Slovenije Omar Naber koji je finale pokušao izboriti pjemom "On My Way".

Finale su izborili Moldavija, Azerbejdžan, Grčka, Švedska, Portugal, Poljska, Armenija, Australija, Cipar i Belgija. Hoće li u finale proći i naš Jacques Houdek saznat ćemo u četvrtak na drugoj polufinalnoj večeri.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene