Seks prodaje sve

Erotski filmovi koji su u svoje vrijeme proglašeni zloglasnima!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dok očekujemo premijeru filma '50 Nijansi Sive' koji je podigao prašinu i prije prikazivanja, prisjetimo se nekih od zloglasnih erotskih filmova koji su bili daleko ispred svog vremena.

Seks (dobro i Kim Kardashian) prodaje sve, tako da nije ni čudo što su neki od najgledanijih filmova bili upravo na tu temu.

Pogledaj i ovo showbuzz imala je sreće Čak tri puta izbjegla je smrt i davali su joj male šanse da preživi, a u 63. godini izgleda fantastično

Tek kad pogledamo '50 Nijansi Sive' znati ćemo jesu li filmovi na koje se podsjećamo bili blaži ili možda tvrdokorniji.

'Sirove Strasti' (1992) film koji je Sharon Stone lansitao među zvijezde. Sharon glumi biseksualnu spisateljicu osumnjičenu za ubojstvo šiljkom za led. Nezaboravna scena je ona u kojoj Sharon prebacuje nogu preko noge. U doba VHS-a, taj je dio kasete kod većine gledatelja bio poprilično izlizan.

'Emmanuelle' (1974) prvi u nizu ozloglašenih filmova o ženi koja u sebi budi potisnutu seksualnost. U glavnoj ulozi bila je nezaboravna Sylvia Kristel.

'Oči širom zatvorene' (1999) kontroverzni film genijalnog Kubricka s Nicole Kidman i Tomom Cruiseom u glavnim ulogama. Za vrijeme snimanja njihov brak je još trajao tako da su scene seksa djelovala itekako uvjerljivo.

'9 ½ Tjedana' (1986) film koji je Kim Basinger i Mickey Rourkeu osigurao planetarnu slavu, prije prikazivanja bio je brutalno cenzuriran zbog sadomazohističkih eksplicitnih seksualnih scena. Jedna od scena koje se pamte je ona u kojoj se Kim i Mickey ispred frižidera na vrlo erotičan način igraju s hranom.

'Divlja Orhideja' (1990) film Zalmana Kinga, prije cenzure bio je označen s velikim X! Ova erotska drama postala je zloglasna zbog svojih realsitičnih soft-core scena seksa. U filmu glume Carre Otis i Mickey Rourke.

Ovo je tek kap u moru erotskih filmova koji su svoje mjesto našli na listi najerotičnijih. Većina je prije puštanja u javnost bila poprilično cenzurirana, ali i scene koje su izbjegle cenzuru ostale su u pamćenju mnogima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene