Supertalent

ERIK BALIJA NAKON TRIJUMFA: 'Pokušat ćemo razvaliti do finala!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Skromni i sretni Erik Balija podijelio je s nama dojmove nakon što je postao pobjednik treće polufinalne večeri Supertalenta.

Treća polufinalna večer Supertalenta donijela je uzbudljive točke i natjecanje napeto do samog kraja! Među brojnim sjajnim talentima, istaknuo se posebno i ponovno sjajni Erik Balija. Nakon što je dirnuo pjesmom posvećenom svom ocu na audiciji, u polufinalnoj večeri Supertalenta napravio je to izvedbom pjesme 'Galeb i ja'. Da obožava lik i djelo Olivera Dragojevića, Balija nam je otkrio u prvom intervjuu, a sada nam objašnjava i zašto mu pjesma koju je izvodio posebno znači!

Pogledaj i ovo showbuzz Talentirani Petar SVAKA ČAST Znate li što je pobjednik Supertalenta radio dan nakon pobjede?

Pročitajte i kako se nakon polufinala osjećala Jelena Znaor.

Pročitajte i ljubavnu priču ispričanu stopalima, koja je osvojila britanski Supertalent.

'Od malih nogu pratim rad Olivera Dragojevića. Dugi niz godina sviram i pjevam, prvo po terasama, a onda i na malo većim nastupima. Uvijek volim na svojim nastupima izvoditi kvalitetne pjesme, a jedna od njih je i 'Galeb i ja', stoga je odabir te pjesme bio logičan slijed', rekao nam je skromni Erik Balija. Zašto skromni? Zato što ni sada, još uvijek, ne može vjerovati što mu se događa. Ovolikoj podršci publike, nije se nadao. 'Ovoliku podršku očekivao nisam, no nadao se jesam. Znam da se radi o glasovima publike i ne mogu skriti zadovoljstvo zbog glasova. Ovim putem im se još jednom zahvaljujem i obećavam da ih neću iznevjeriti', jasan je pjevač. S čime će se predstaviti publici u nastavku natjecanja, još se nije odlučio, no, kaže, ima par favorita.

Teško mu je zamisliti da bi mogao pobijediti. 'To je još malo daleko, no bila bi mi to izuzetna čast. Bilo bi mi jako drago, no ne radi se isključivo o natjecanju pjevača, pa nisam siguran u krajnji ishod. Volio bih da se to dogodi, potrudit ću se da stignem što dalje, a ako i ne stignem, ovo je već zaista puno', jasan je glazbenik. Dragi su mu njegovi kolege, a jučer mu je bilo posebno žao što su natjecanje napustili predstavnici K-Teama i Etno benda Šćike. Ipak, treba ići dalje! Njegova obitelj i prijatelji ushićeni su i puni savjeta za daljnji tijek natjecanja. 'Svi su ushićeni, sretni i puni savjeta kako dalje. A Bože moj, nema druge, pokušat ćemo razvaliti do finala', zaključio je Erik Balija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene