Sjajna vijest

U Hrvatsku stiže brat Julije Roberts

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Potpisan je ugovor sa svjetski poznatim glumcem, koji će novi film, 'Someone Dies Tonight' snimati u Hrvatskoj.

Eric Roberts dolazi u Hrvatsku! U siječnju 2016. godine potpisan je ugovor sa svjetski poznatim holivudskim glumcem Ericom Robertsom, koji će u filmu 'Someone Dies Tonight' igrati jednu od glavnih uloga. A zbog snimanja filma Eric Roberts će provesti nekoliko dana u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo In Magazin: Eric Roberts - 6 uživa u lijepoj našoj Slavni brat još slavnije Julije Roberts holivudski je rekorder u snimanju filmova, a jedan od posljednjih doveo ga je u Hrvatsku!

U ožujku 2016. godine započinje snimanje filma 'Someone Dies Tonight', koji se realizira u sklopu međunarodnog projekta pod vodstvom produkcijske kuće 'Dream Team Pictures' iz Njemačke uz suradnju 'Mindfilms International' iz Indije te producenta iz Hrvatske. Film će se snimati na lokacijama Osječko-baranjske županije, a snima se do svibnja 2016. godine.

Uz Erica Robertsa u filmu 'Someone Dies Tonight' igraju Costas Mandylor, Maik Van Epple, Jenny Paris, Claudiu Raymond, Roni Lepej, Angelo Borer, Božidar Alić, Goran Stjepanović, Ivana Elektra... Producent filma 'Someone Dies Tonight' je Vjekoslav Katušin koji u filmu također ima i ulogu.

'Siguran sam da je ovo prvi put da se u Hrvatskoj snima međunarodni triler za koji sam uvjeren da će filmskoj industriji u Hrvatskoj otvoriti mnoga vrata za buduće projekte. S Ericom Robertsom bilo je sve brzo dogovoreno, on je divan čovjek i jako se raduje dolasku u Hrvatsku', izjavio je producent filma 'Someone Dies Tonight' Vjekoslav Katušin.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene