Novi Enrique

Seksi spot u kojem se susreću flamenco i 'driblanje'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni zavodnik Enrique Iglesias ima novi album 'Sex and Love', a novi spot za pjesmu 'Bailando' neobična je kombinacija plesa i nogometa.

Iako ga nije bilo neko vrijeme, slavni latino zavodnik Enrique Iglesias ima novi hit koji već hara top ljestvicama. 'Bailando' je sada dobio i svoj video uradak koji je prava plesna ekstravaganza!

Pogledaj i ovo Enrique Iglesias Divno! Poznati par koji privatni život jako skriva, jednom fotografijom otkrio da je njihova ljubav s godinama sve jača

Enrique Iglesias i Pitbull u moru golotinje

Kubanska flamenco grupa pleše flamenco koji se na kraju pretvori u plesni dvoboj sa skupinom plesačica koje 'driblaju' nogometnom loptom. 'Ovo je jedan od mojih najdražih video spotova koje sam snimio', poručio je Enrique za španjolski radio 'El Hormiguero'.

Pjesmu je napisao Descemer Bueno, jedan od najpopularnijih kubanskih izvođača, a izvode je u kubanski reggaeton bend Gente de Zona. Kubanac Alejandro Perez snimio je i spot u kojem se pojavljuju i neki od najutjecajnijih havanskih baletana poput Litza Alfonsa. Prava je to latino kombinacija koja poziva na ples, uvjerite se i sami!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene