Emmy 2015

Tko je dobio prestižni Emmy? Bila je to večer puna iznenađenja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prestižne EMMY nagrade za najbolja postignuća TV formata, dodijeljene su u Los Angelesu. Dan je bio vruć, a i među dobitnicima je bilo iznenađenja.

Zadnjih par godina sve se vrtilo oko 'Mad Mana' i 'Moderne obitelji' kada su TV serije u pitanju, no ove godine Emmy u najvažnijoj kategoriji osvojila je ekipa 'Igre prijestolja' (en. Game of Thrones).

Pogledaj i ovo Thor Björnsson (Foto: Instagram) nevjerojatna transformacija! Snagator iz "Igre prijestolja" šokirao izgledom nakon što je izgubio čak 50 kilograma: "Od planine do stijene"

Seks trikovi sa snimanja GOT: Tajne su vani

Popularna serija snimana je i u Hrvatskoj, a mnogi obožavatelji diljem svijeta tu su vijest dočekali s oduševljenjem. Cijela ekipa je došla na pozornicu i zahvalila se na nagradi, a tamo je bio i autor George R. R. Martin.

 

The team from @gameofthrones Drama Series winner, shines bright in the #Emmys photo lounge! via @ChaseSapphire Preferred #cinemagraph by @FlixelPhotos

A video posted by Television Academy (@televisionacad) on

Jon Hamm iz 'Mad Mana' zato je dobio svoj prvi Emmy i to nakon čak osam godina, dok je Viola David ušla u povijest kao prva crnkinja koja je dobila priznanje za glavnu žensku ulogu u dramskoj seriji 'How To Get Away With Murder', te je održala dirljiv govor.

'Jedina stvar koja razlikuje 'obojene' žene od onih koje to nisu su mogućnosti. Želim zahvaliti svima koji su redefinirali značenje ljepote i što znači biti seksi glavna glumica', poručila je Viola.

 

Lead Actress, Drama winner is @ViolaDavis, @HowToGetAwayWithMurder, @ABCnetwork beaming in the #Emmys photo lounge! Sponsored by @ChaseSapphire Preferred #cinemagraph by @FlixelPhotos

A video posted by Television Academy (@televisionacad) on

I dok je prijašnjih godina u kategoriji komičnih serija uvjerljivo pobjeđivala 'Moderna obitelj', ove je godine Emmy dobila hit serija 'Veep'.

Goste je na zabavi nakon Emmyja zabavljao slavni Andrea Bocelli, a na Instagarmu je izašlo i nekoliko fotografija kako je izgledao sami interier glamurozne zabave. Bilo je tamo puno razloga za slavlje!

 

Andrea Bocelli performs at the Governor's Ball for #Emmys winners and guests!

A photo posted by Television Academy (@televisionacad) on

 

The Governor's Ball is "Reigning with Radiance"!

A photo posted by Television Academy (@televisionacad) on

 

Winners bring their #Emmys with them to the Governor's Ball to be engraved.

A photo posted by Television Academy (@televisionacad) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene