455353
455353
455353
455353
455353

BOGATSTVO JU UNIŠTILO Razvodi se slavna voditeljica?

  • , 30.10.2016., 19:41
  • Autor:
  • komentara

Ellen DeGeneres navodno se razvodi od voljene Portije de Rossi.

 
 
 
 
Ellen DeGeneres i Portia De Rossi (Foto: Splash)
Ellen DeGeneres i Portia De Rossi (Foto: Splash)

Poznata televizijska voditeljica Ellen DeGeneres navodno se razvodi od dugogodišnje partnerice Portije de Rossi. Svemu je razlog njezina prevelika slava i uspjeh, što ju je strašno opteretilo i učinilo nepodnošljivom za okolinu.

"Što je bogatija i poznatija, to je Ellen sve nervoznija i zabrinutija. Bogatstvo i moć pretvorili su je u gnjevnu i tešku osobu. Ellen bi stalno putovala i pomagala u dobrotvorne svrhe, ali zbog obaveza ne stigne. Zbog toga je nezadovoljna i osjeća se zarobljenom, stalno brine oko svog rastućeg carstva. Ellen je očajno nesretna", tvrdi o Ellen njen prijatelj za In Touch Weekly.

Porast na bankovnom računu učinio ju je nepodnošljivom prema svima, a nezadovoljstvo najviše izražava prema Portiji, koja to više ne može podnijeti.

Ellen DeGeneres i Portia De Rossi (Foto: Splash)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se