449332
449332
449332
449332
449332

PROŠLO VEĆ OSAM GODINA 'Mene je tata dan prije vozio doma u autu, živ i zdrav'

  • , 07.09.2016., 12:01
  • Autor:
  • komentara

Dino Dvornik preminuo je prije osam godina. Svog legendarnog oca prisjetila se Ella Dvornik, podsjetivši ljude da iskoriste svaki dan.

 
 
 
 
Ella i Dino Dvornik (Screenshot: Facebook)
Ella i Dino Dvornik (Screenshot: Facebook)

Prije osam godina preminuo je Dino Dvornik. Jedan od najvećih glazbenika na našim prostorima preminuo je na današnji datum. Tugovala je za originalnim Dvornikom cijela zemlja. Prisjetila se tog dana i njegova kćerka Ella Dvornik, koja je objavila dirljivi status na svom Facebooku.

'Danas je 07.09.2016., prošlo je osam godina otkad nema Dina Dvornika. Osam godina zvuči tako puno, a čini se kao da je bilo jučer. U biti, zadnje dvije godine primjećujem kako mi vrijeme samo leti. Ova godina mi je prošla, nisam rekla keks. Kao da mi je jučer bio rođendan, a evo ga iza ugla opet...Slavim 26 godina uskoro. Imala sam samo 17 godina kad mi je tata preminuo. Zbunjujuće vrijeme za svako dijete koje je negdje između djeteta i odrasle osobe', piše Ella.

Dino Dvornik (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

'Vrijeme kada te roditelji vode da postaneš netko i doneseš prave odluke bilo je moje vrijeme da kliknem fast foward i što brže odrastem. Nije mojoj mami bilo lako sa mnom u to vrijeme, a bome ni meni u svom tom bunilo. Ali što je tu je, prošlo je i to vrijeme i neke stvari su bile blagoslov, a neke lekcije. Osam godina, a kao da je jučer bilo. Ne uzimajte vrijeme zdravo za gotovo. Ne uzimajte ljude oko sebe zdravo za gotovo jer ne znate da li ćete ih opet vidjeti. Mene je tata dan prije vozio doma u autu, živ i zdrav... Tko je mogao očekivati?', nastavlja Ella.

'Zagrlite svoje mame i tate i bake i djedove i sestre i braću i sve oko vas kao da vam je zadnji put, jer nekima i je. Idućih osam godina će brzo proći, ja ću imati 33 godine onda... Sjetit ću se ovog trenutka i opet ću sve isto reći... Pa kada je trenutak da se učini što se i govori? Vrijeme se ne može vratiti, iskoristite svaku sekundu. Svaku, baš onako kako želite', zaključila je Dvornik.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.



DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se