Uživa u trudnoći

Ella Dvornik objavila snimku živahne bebe: "Ovo je najčudniji osjećaj ikada"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik uživa u blaženom stanju, a svoje veselje konačno je odlučila podijeliti i s obožavateljima.

Krajem godine Ella Dvornik po prvi puta postati će majka. Da sa svojim zaručnikom Charlesom Pearceom očekuje prinovu Ella je svojim obožavateljima odlučila otkriti tek nedavno.  Iako se već nalazi u 24. tjednu trudnoće, svoje stanje skrivala je sve dok se nije uvjerila da je prošao rizičan period.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Sada kada je sve u redu mlada blogerica odlučila je svima pokazati koliko uživa u blaženom stanju pa je na svom Instagramu objavila simpatičnu snimku koja prikazuje bebu kako živahna beba lupka u trbuhu."Najčudniji osjećaj ikada. Pozdrav s druge strane", napisala je Ella uz video koji je razveselio njezine obožavatelje.

 

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

A prinovi se osim Elle veseli i njezina majka Danijela koja krajem godine postaje baka. "Vesela sam i jedva čekam da nam u život uđe taj mali "hibrid". Taman su joj godine da postane mama, jer sve je lakše kad si mlad. A i ja sam još mlada, jer biti baka sa umjetnim kukovima nije baš zabavno. Uglavnom, bit ću ja dobra baka, pravedna popustljiva i taman stroga da se konci ne pogube. A tek kad se prabake umiješaju. Već vidim da će bit će zabavno! Nije Charliju lako, treba podnijeti sve te generacije mediteranskih žena. Charlie, izdrži!", napisala Ellina majka nakon što je njena kći svijetu obznanila sretnu vijest.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene