Severina eksluzivno

'Mali je morao biti Dalmatinac, sljedeće godine želim kćer'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkrila nam je kako su nastale pjesme s njezina novog albuma, kad je prvi put stala na pozornicu, ali i dosad nepoznate detalje iz privatnog života.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Melodije Jadrana - 1 Ovog lipnja Splitom će i ove godine zasvirati Melodije Jadrana, a na pozornicu će se popeti i hrvatska senzacija Baby Lasagna u nesvakidašnjem duetu!

'Da sam željela tako nešto prije dvije godine, vjerojatno bi bilo previše. Ali 2012. je bila najljepša godina u mom životu zato što sam postala majka i zato što sam dobila sina prekrasnog koji će sad već deset mjeseci. Donio nam je svima radost u kuću i veselje', rekla je Severina u ekskluzivnom razgovoru s ekipom In Magazina.

>> Severina, Rozga, Maja i ostali... evo kako su izgledali na početku karijere

Ova bi pak godina mogla bila Severinina glazbena uspješnica. 'Sve te pjesme su nastale pretežno prije dvije -tri godine, i 'Dobrodošao u klub' i 'Grad bez ljudi', 'Kamen oko vrata'… dakle te nove pjesme na albumu zapravo su stare. Ja kad sam ih prvi put čula, mislila sam da je neki reality show i da me netko zeza jer je toliko svaka bila dobra da nisam mogla vjerovati šta čujem u jednu večer', kaže Severina. 'Dobrodošao u klub' uopće nije klupska pjesma, to je jedna ozbiljna pjesma, baš je meni draga. Ima i jedna moja, onako srcedrapateljska, ženska… koju sam ja napisala. To je nastavak 'Pogleda ispod obrava' za udate žene ili one pred rastavom, tako to dođe na isto', objašnjava Severina na smiješkom.

Poseban datum

Iako je mediji prate u stopu, Severina priznaje da je to jednostavno njezin život. 'Ja to radim od svoje osme godine. Učiteljica me je uzela za ruku, razbolio se pjevač vojnog orkestra i ona je rekla 'da ima jednu malu'. Ja sam pjevala njima 'Crvenu maramu', ispisan mi je bio tekst na ruci. Onda me poslije sestra odvela za ruku i odvela u Mozaik i tada se ljubav između mene i Lepe Smoje rodila i traje do dan danas. Čak se i Aleksandar rodio na datum njenog rođenja, Ne samo na njen datum, nego i na datum mog menadžera Tomice Petrovića', otkrila je Severina povezanost s posebnim datumom 20. veljače.

>> 'Zauvijek smo vezani jer smo mama i tata prekrasnog dječaka'

Severina je i rodila u Splitu jer je to sama htjela, a isto su priželjkivali i Milan, kao i njezina majka Ana. 'Mali je morao biti Dalmatinac. Svi su iz rodilišta, kako su izlazili, tako su se naslikavali. Ja to nisam, meni je to bilo prehisterično razdoblje. Prvo, žena mora doć k sebi, i to dijete i to sve skupa. Trudila sam se to nekako zaštiti, međutim ovo ljeto, gdje god smo došli nismo imali šanse, uvijek bi netko usnimio mobitelom', objašnjava Severina koja priželjkuje novu 2013. godinu punu zdravlja, a u 2014. možda dođe još jedna beba - ovoga puta djevojčica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene