Večeras igraju

FOTO Džeko se pohvalio djevojkom pa izazvao komentare: 'De ba pomalo, nećeš moći igrati!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nogometaš Bosne i Hercegovine pohvalio se fotografijom sa svojom lijepom djevojkom, a ona je odmah izazvala brojne duhovite komentare na društvenoj mreži.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine danas igra povijesnu utakmicu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu, a njihova glavna zvijezda, Edin Džeko, trenutke prije velikog meča provodi hvaleći se svojom lijepom djevojkom Amrom Silajdžić.

Pogledaj i ovo Edin i Amra Džeko - 1 Jedan su od najljepših parova Edin Džeko proslavio je 37. rođendan, a lijepa supruga javila mu se posebnom čestitkom!

Golišavo kupanje naših Vatrenih nogometaša u Brazilu

Džeko je, naime, objavio fotografiju na svom Facebooku, a ona je odmah izazvala lavinu duhovitih komentara. 'Možete se slikavat samo, Šušić je zabranio je***', 'Pape evo ga prekršio zabranu', 'De ba pomalo, nećeš moći igrati' ili 'Sad se još posvađajte pa ti budi sj**an i odmah na početku da ispadnemo...' - samo su neki od duhovitih komentara obožavatelja. Jedan mu je obožavatelj obećao dati teglicu pekmeza ukoliko večeras zabije gol. Ne sumnjamo da će Džeko dati sve od sebe...

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene