Pravi holivudski zavodnik

Eddie Murphy čeka deveto dijete s novom curom, a prva mu žena izgleda fantastično

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok poznati glumac čeka rođenje devetog djeteta s mlađahnom curom, njegova prva supruga izgleda bolje nego ikad.

Izgleda kako poznatom komičaru osmero djece nije dovoljno, jer Eddie Murphy upravo očekuje deveto dijete s petom ženom. Ovaj 54-godišnjak iz prijašnjih veza ima dva sina, Erica s Paulette McNeely i Christiana s Tamarom Hood.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakvo tijelo Zavodi i na pragu 50-te: Bivša žena Eddieja Murphyja prava je bomba

 

Njegov prvi brak s modelom Nicole Mitchell Murphy trajao je 12 godina, a ona mu je rodila petero djece, četiri kćeri i jednog sina. I dan danas nikome nije jasno kako je Eddie uspio osvojiti seksi Nicole, koja možda ima 48 godina, ali izgleda upola mlađe. Nakon rastave Nicole je sudjelovala i producirala reality show 'Hollywood Exes', koji je pratio njezin i život ostalih bivših žena poznatih glumaca i sportaša, a objavama na Instagramu apsolutno žari i pali.

 

Nakon rastave Murphy je bio u vezi s bivšom članicom Spice Girlsa, Melanie Brown, s kojom je dobio kćer koju nije želio priznati. Nakon obavljene DNK analize utvrdilo se kako Murphy je otac, ali odnos s kćer i nije baš ostvario. Od 2012. u vezi je s modelom Paige Butcher, koja je trudna, te će ovo biti Murphyjevo deveto dijete. Valjda će nakon toga stati malo na loptu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene