Otvoreno

Balašević o utakmici Srbija - Hrvatska: 'Vrijeme je da pobjede normalni!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Đorđe Balašević smatra kako će utakmica između Srbije i Hrvatske proći bez incidenata.

Glazbenik Đorđe Balašević ususret utakmici između Hrvatske i Srbije dao je i svoj komentar tijekom intervjua za srpski Kurir.

Pogledaj i ovo Đorđe Balašević Slavio bi okrugli rođendan Osvanula dosad neviđena fotografija neprežaljenog Đorđa Balaševića: "Običan, a vječan!"

Naime, bez dlake na jeziku Đorđe je rekao kako vjeruje da će nogometne reprezentacije Srbije i Hrvatske odgirati kvalitetnu utakmicu 'na dva gola', bez nacionalnih strasti, ali s dovoljno motiva za pobjedu te je uvjeren da će utakmica proći bez incidenata.

>> 'Panonski mornar' sprema se za novu ulogu

Na pitanje tko će pobjediti, Đorđe odgovara: 'Bojim se da su kvote u kladionicama pomalo određene i nekim nenogometnim faktorima, inatom, prepaljenošću, čak i neprijateljstvom. Mislim da je vrijeme da konačno pobjede normalni, i na terenu i na tribinama. Kad sam kao klinac gledao velike i odlične utakmice srpskih i hrvatskih timova, nacionalisti nisu smjeli ništa reći, što je dovelo do toga da sad mogu reći svašta. A momci samo igraju 'na dva gola', dokle ćemo im kvariti.'

Balašević je komentirao i koga smatra boljim trenerom, Mihajlovića ili Štimca: 'Rekao bih da su njih dvojica u ovom slučaju prije selektori nego treneri, dolaze im formirani i dokazani igrači, nemaju ni dovoljno vremena ni dovoljno prostora da ih formiraju i ukomponiraju. Ne bih se trpao da ih ocjenjujem, pogotovo što Sinišu znam godinama, smatram ga prijateljem, pratim njegov trenerski rad od asistiranja Manciniju preko Bologne, Katanije, Fiorentine, a hrvatskog izbornika sjećam se kao igrača. Ne znam koji je klub trenirao prije državnog', odgovorio je diplomatski.

Glazbenik je priznao i kako ne može uspoređivati današnje nogometaše iz Hrvatske i Srbije s nekadašnjim legendama. 'Šta reći o likovima koji igraju u najboljim ligama svijeta, o Vidiću, Ivanoviću, Modriću, Mandžukiću i ostalima. Ali ja sam ipak samo jedan bezvezni retro tip koji je gledao Piksija, Deju, Šukera, Bobana. Da i ne spominjem svog osobnog junaka Ramba Petkovića. Kako da ih sad usporedim?'

Na pitanje je li Mihjlović pogriješio što je prije početka kvalifikacija odrekao igrača poput Vidovića, Jovanovića i Krasića, Balašević tvrdi: 'Siniša je definitivno imao neku svoju koncepciju. Posljednji sam koji bi ga kritizirao'.

Naposljetku je otkrio i kako je Bane Ivanović tip nogometaša za kakve navija. 'Bane Ivanović je moj favorit, ne samo što uhapsi, ukliže, izbije nego zna i lupiti lažnjak, cimne, ripi, riješi utakmicu'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene