Oborili sve rekorde

NAPOKON Počinje druga sezona 'Tvoje lice zvuči poznato' - Evo i kada!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Druga sezona showa koji je oborio sve rekorde 'Tvoj lice zvuči poznato' počinje za nekoliko dana.

Druga sezona popularnog showa Nove TV započinje ove nedjelje u 20 sati, a osim natjecatelja uzbuđeni su i članovi žirija Tomo in der Mühlen i Sandra Bagarić kojima se ove godine u ocjenjivanju natjecatelja popularnog showa čiju je prvu sezonu u prosjeku pratilo više od milijun gledatelja pridružuje se vrhunski glumac, komičar, redatelj i dramski pisac Branko Đurić Đuro.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

Tko nas zabavlja u novoj sezoni? Potvrđena postava hit showa TLZP!

Branko trenutno sa svojim autorskim hitom - predstavom 'Đurologija' Branko puni dvorane širom svijeta i regije, do sada ju je vidjelo preko 50.000 ljudi. O tome što će mu biti najvažnije u ocjenjivanju natjecatelja showa Tvoje lice zvuči poznato, kaže: ''Kao glumac, gledat ću tko će se nabolje glumački približiti nekoj osobi koju emitira i tko će napravi najveći show.''

Nove transformacije s nestrpljenjem očekuje i Tomo in der Muhlen koji kaže: ''Moram priznati da se jako veselim sljedećoj sezoni TLZP.

Kandidati ove godine su odlični, kao izvođači, ali i kao ljudi te me veseli vrijeme provedeno s njima u vrlo intenzivnom radu i druženju. Također smo pojačali i naš glazbeno produkcijski tim da maksimalno pomognemo kandidatima kao i finalnoj produkciji showa. Svi jedva čekamo da zabavimo našu vjernu publiku koja nas je tako dobro podržala prošle sezone.''

I ove godine osim glavne postave žirija bit će i gostujući članovi žirija, ali i još poneko iznenađenje koje će dodatno zapapriti samo natjecanje.

Sandra, Tomo i Đuro će od ove jeseni u novim nastavcima showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ocjenjivati i komentirati transformacije Luke Bulića, Saše Lozara, Maje Posavec, Ivane Marić, Maje Šuput, Renate Sabljak, Dušana Bućana i Ivana Šarića.

Tko će iz ovogodišnje jake postave natjecatelja TLZP-a 2 najbolje utjeloviti glazbene legende, najvjerodostojnije skinuti sve njihove pokrete i izraze lica, tko će se najviše vokalno približiti originalu ili biti možda i bolji od njega samog, tek ćemo vidjeti u novoj sezoni urnebesno zabavnog i hit showa Nove TV čiju prvu epizodu imamo priliku pogledati već ove nedjelje. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene