Tvoje lice zvuči poznato

Večeras saznajemo: Snalaze li se bolje na štiklama dečki ili cure?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U drugoj emisiji očekuju nas brojne transformacije kandidata koje uključuju i promjenu spola.

Nakon uspješne prve emisije showa 'Tvoje lice zvuči poznato', poznate zvijezde rade punom parom na svojim transformacijama. Tako Vanda Winter priželjkuje pobjedu u ulozi legendarnog Zdravka Čolića s pjesmom 'Pjevam danju, pjevam noću'. Giuliana čeka nimalo lak zadatak, utjeloviti Amy Winehouse i to u izvedbi mega popularne pjesme 'Rehab'. Za ovu je transformaciju čak obukao štikle i depilirao noge. Nastup Ronalda Brausa kao Robbieja Williamsa zasigurno će zabaviti sve gledatelje pjesmom 'Let me entertain you'. Baby Dooks utjelovit će Marinu Perazić i to s hitom grupe Denis & Denis 'Program tvog kompjutera'.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea Sve je ljepša! Je li ovo Mineino najglamuroznije izdanje dosad? Decentno je otkrila i malo gole kože!

Sve detalje pratite i na službenoj stranici Tvoje lice zvuči poznato.

Mineina transformacija u Joleta u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' oduševila je sve

Andreu Andrassy gledat ćemo u ulozi Olivera Dragojevića, a večeras će pjevati 'Što učinila si ti'. Jasna Palić Picukarić i ove će nedjelje utjeloviti zanosnu ženu, samo ovoga puta iz svijeta mašte. Postat će jedan od najpoznatijih likova iz crtića: Jessica Rabbit i pjevati što drugo nego 'Why don't you do right'.

Pobjednica prošle epizode, Minea, ovoga će puta utjeloviti Nancy Sinatru. Za kraj, na pozornicu će stati Mario Petreković i to kao Beyonce!

Cijelu čaroliju transformacija ovaj put će na svojoj koži osjetiti i voditelji showa Rene i Igor te će svojom izvedbom 'Girl you know it's true' Milli Vanillija zabaviti i sebe i druge. Također, vidjet ćemo kako će Jole, gostujući član žirija u ovoj epizodi, komentirati Mineinu, pobjedničku imitaciju svog lika i djela, a popularni Jole izvest će u show svoju pjesmu 'Kada žene tulumare'.

Tko će osvojiti žiri, vidjet ćemo večeras u drugoj emisiji pjevačko plesnog spektakla Tvoje lice zvuči poznato.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene