Stavili mu lisice

Drama u Srbiji: Zbog Costnera uhićen muškarac ispred hotela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Muškarac se prilikom uhićenja žestoko opirao pa mu je policija stavila lisice i privela ga u službeni automobil.

Glumac Kevin Costner od subote se nalazi u Beogradu. Tamo snima scene za film 'Three Days To Kill'. Slavnog glumca pokušavaju vidjeti brojni fanovi, a jedan je navodno 'prešao svaku granicu' pa je morala intervenirati i policija.

>> Beyonce nije jedina zvijezda u Beogradu. Stigao je i Kevin!

Pogledaj i ovo Kevin Costner - 2 Svakom se dogodi! Slavni šarmer doživio je nezgodu za vrijeme ručka, a ona je itekako bila vidljiva kad je izašao iz restorana

Točnije, 58-godišnjeg Costnera štitili su brojni tjelohranitelji od znatiželjnika i novinara, a tijekom pauze nepoznati muškarac htio mu je prići. U tom trenutku je Kevin sjedio ispred hotela Jugoslavija i ručao. Nepoznati muškarac sa kapom na glavi i rukama u džepovima jakne je sporo i navodno sumnjivo hodao prema njemu. U tom trenutku reagirala je policija i odmah mu stavila lisice te ga privela u polcijski automobil dok se muškarac žestoko opirao, piše srpski Kurir.

Glumac Kevin Costner u Beogradu će provesti šest dana, a trenutačno se nalazi u hotelu Hajat u kojem je boravila i Beyonce. Štoviše, glumac je u ponedjeljak navečer bio jedan od brojnih posjetitelja njezinog koncerta u Beogradu. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene