uzbuna u ormaru

Drama prije nastupa - raspuknula joj se haljina!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Reality zvijezda morala se za dugo očekivano gostovanje pripremiti u samo pet minuta

Reality zvijezda pripremala se za svoje gostovanje u showu Ellen DeGeneres, no prvo je nastupio problem s haljinom pa je Kim Kardashian ostala bez planiranog outfita.

'OMG, moja haljina za nastup u Elleninom showu se raspuknula! Moram krenuti za 5 minuta...Trebam pomoć! Da obučem ovo?', napisala je Kim pokraj fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu.

Alternativni outfit uključivao je usku, dugu suknju koja je naglasila njene obline i bijeli džemper s velikim dekolteom.

Nakon što je malo razmislila, odlučila je zadržati bijeli džemper, no promijenila je suknju. Kim je odabrala drugu bež suknju koja joj seže do koljena. 'Ok, pronašla sam odgovarajuću kombinaciju. Hvala bogu! Nemam vremena', obavijestila je svoje fanove na Instagramu.

Ovo će biti prvo Kimino pojavljivanje u Elleninom showu otkad su ona i njezin zaručnik Kanye West dobili malenu North, tako da ne sumnjamo da će djevojke imati pregršt tema za razgovor. Također, ne sumnjamo da će Ellen saznati što se dogodilo s prvom haljinom.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene