Iskreno progovorio

'Dosta toga smo jedno uz drugo prošli, pogriješili, otkrili..'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osim što je itekako uspješan na teniskim terenima, ruže mu cvjetaju i na privatnom planu.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Skupa s mališanima Kakvi 'pokreti': Đoković zaplesao na Severinin hit!

Teniski as Novak Đoković je sedam godina u vezi s 25-godišnjom Jelenom Ristić. O njihovom odnosu, ali i planovima za budućnost, Đoković je progovorio za srpsko izdanje časopisa Story.

>> Popularni Nole iznenadio svoju lijepu djevojku!

'Jelena i ja smo jako slični. Jelena se bavila sportom, jako je temperamentna, baš kao i ja, ali uz sve to iznimno samostalna i odgovorna. Volimo iste stvari, ista mjesta, knjige, filmove… Često nam uopće nisu potrebne riječi da bismo se razumjeli. Jako se oslanjam na nju i njezina mi podrška jako puno znači. Sada češće putuje sa mnom i to mi jako odgovara. Emotivna stabilnost i ispunjenost veliki su pokretači u životu, a ja sam svoj mir pronašao uz nju', iskren je 25- godišnji tenisač, koji je za srpsko izdanje časopisa Story otkrio je tajnu njihove veze, koja je kako i sam kaže 'njegova mirna luka i utočište posljednjih sedam godina'.

'Dosta toga smo jedno uz drugo naučili, prošli, pogriješili, otkrili… Sva ta iskustva utjecala su na to da se i sami promjenimo, ali ne iz korijena. Mijenjali smo se i prilagođavali životu koji vodimo. Jelena mi je uvijek davala vjetar u leđa da budem još bolji na terenu, a ja sam se trudio da moja zahtjevna karijera ne utječe jako puno na njezin profesionalan razvoj. Ona se osamostalila i radi, a ja sam ostvario svoje dječačke snove. Jedno uz drugo otkrili smo formulu uspjeha', nastavlja tamnokosi sportaš i dodaje kako vjeruje da muškarac mora biti glava obitelji.

'Volio bih imati veliku obitelj, prije svega jer sam i sam odrastao uz dva brata ali i zato jer obožavam djecu', zaključio je Novak koji ne vjeruje u novogodišnje odluke i želje, već ističe kako se trudi svakoga dana učiniti nešto dobro i pozitivno za sebe ali i svoje najmilije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene