Koncert u Beogradu

Doris prekinula intervju za srpsku TV: 'Zatekao si me, ja bih da stanemo'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Naša poznata domaća pjevačica Doris Dragović održat će veliki koncert u Beogradu za Valentinovo, a tim je povodom i gostovala na srpskoj televiziji.

Doris Dragović planira veliki koncert 14. veljače u Beogradu, te 8. ožujka u Novom Sadu. I dok njezini obožavatelji u Srbiji jedva čekaju njezin nastup, drugi baš i nisu oduševljeni.

Pogledaj i ovo Doris Dragović Ovog kolovoza! Najveća hrvatska glazbena diva stiže na najljepšu pozornicu u Hrvatskoj, ulaznice su već u prodaji

Zrinko Tutić otkrio neke detalje o najvećim zvijezdama hrvatske estrade!

I tamošnji novinari malo su je zatekli pitanjem o njezinoj izjavi 90-tih da više neće nastupati u Srbiji. 'Ne znam što bih na to rekla. Zatekao si me. Ja bih da stanemo i konzultiramo se', tada je rekla Doris za Prvu RS. Drugu stanku zatražila je nakon pitanja što misli koliko često srpski izvođači nastupaju u Hrvatskoj, kao i koliko hrvatski pjevači održavaju koncerte u Srbiji.

Doris je bila pomalo zbunjena, no dobru volju je pokazala kada su je pitali koga bi od srpskih kolegica rado vidjela u publici. 'Svakako Lepu Brenu s kojom sam dobra prijateljica, i Vesnu Zmijanac. Voljela bih da povede i kćer koju pamtim još otkako je bila u trbuhu', rekla je Doris.

Splitska pjevačica je u Srbiji najveću popularnost stekla pjesmom 'Željo moja' s kojom je predstavljala Jugoslaviju na Eurosongu, a prošle godine je održala i veliki koncert u zagrebačkom Lisinskom kojim je obuhvatila 30 godina karijere.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene