Nezamislivo...

Sve su ljubavi teške, no oni su izabrali nemoguću!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dila je roman poznatog turskog autora Necatia Cumalıa. U stranicama nabijenim snažnim emocijama i uzbudljivim zapetima Cumali je stvorio ljubavnu priču koja je zaintrigirala čitatelje ali i velikane turske kinematografije, a potom i one iz TV industrije.

Nije to prvi puta da je Cumalieva proza ekranizirana, naime 1964. godine film snimljen po njegovoj priči Susuz Yaz osvojio je Zlatnog medvjeda na Berlinskom filmskom festivalu. Serija Dila dobile je svoje serijsko naličje prema istoimenom filmu, uspješnici turske kinematografije iz 1977. godine.

Pogledaj i ovo Marko Orešković - 2 Ali sreća ga nije dugo pratila Simpatičnom Zagrepčaninu je pitanje o bosanskoj obitelji iz popularne serije donijelo početničku sreću, znate li vi odgovor oko kojeg on nije dvojio?

U filmu je Dilu utjelovila jedna od najpoznatijih turski filmskih glumica: Türkan Soray. Uz legendu s turskih filmskih platna, spektakularnu je ljubavnu priču omogućio Kadir Inanir, nagrađivani turski glumac i redatelj, u ulozi Rize.

Stiže nova serija na Novoj TV - Dila!

TV potencijal ove nevjerojatne ljubavne priče prepoznali su scenarist Zülküf Yücel i redatelj Onur Tan, poznati po raznim uspješnicama turske televizijske produkcije. Dramska serija Dila priča priču o nemogućoj ljubavi između Dile (Hatice Şendil) i Rize (Erkan Petekkaya).

Dila je gradska djevojka koja je uzela pravdu u svoje ruke, koja se sama pokušava suprotstaviti poretku vladavine aga i begova čija je riječ jača od zakona te koja traži pravdu nakon muževe smrti.

Uživajte u napetim i uzbudljivim minutama Dile na Novoj TV od 1. siječnja 2014.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene