Beckamovi mišići

Prozirno nije rezervirano samo za žene!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Beckham bio je domaćin ekskluzivnog partija na bazenu smještenom na krovu zgrade prošle večeri kako bi proslavili lansiranje prve kolekcije kupaćih kostima za H&M.

Gosti poput Ellie Goulding, Liam Payne i Niall Horan iz One Directiona i Aaron Paul uživali su u luksuznoj parti atmosferi u istočnom Londonu, dok je bivši nogometaš Daviod Beckham bio domaćin cijelog događaja. Za tu je prigodnu bio neodoljivo zgodan u crnom, a nosio je čak i prozirnu crnu majicu te tako podsjetio na svoje slavne mišiće.

Pogledaj i ovo David Beckham Radi se o ogromnoj svoti David Beckham na sudu s holivudskim glumcem, tvrdi da ga je bivši prijatelj oštetio za milijune funti dok su surađivali

Victoria Beckham nije tako nevina kao što svi misle!

Kao i svaka dosad kolekcija David Beckham Bodywear, fokus kupaćih kostima je na kroju, izvedbi i udobnosti a nudi svježi update klasičnog muževnog stila.

Od prvog lansiranja kolekcije kupaćih kostima 2012. svake sezone razvija se mnogo novih stilova, tkanina i uzoraka a moderni i funkcionalni kupaći kostimi bili su logičan sljedeći korak. Nova kolekcija kupaćih dužih hlača, kraćih i kupaćih gaća naći će se u odabranim trgovinama i online.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene