Uvijek lijepa i dotjerana

Danijela napokon otkrila tajnu svog mladenačkog izgleda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dugogodišnji mladenački izgled zahvaljuje upravo nekirurškim tretmanima kojima popularna glazbenica njeguje lice.

Nakon zimskih radosti i uživanja u Dugogodišnji mladenački izgled zahvaljuje upravo nekirurškim tretmanima kojima popularna glazbenica njeguje lice.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 4 ljubav cvjeta! Danijela Martinović otkrila nam je kako zamišlja svoje vjenčanje s partnerom Josipom: ''Interesantno pitanje, kako ti mene dovedeš...''

Na Danijelinoj koži prvo su uklonjene kapilarice s lica i dekoltea. Da bi koža dobila lijep, zdrav i svjež izgled zaslužni su tretmani s frakcijskim laserom. Specifična tehnologija radi male mikroperforacije na koži, dolazi do jakog obnavljanja i ljuštenja što rezultira povećanjem zdravih stanica na površini kože i snažnom stimulacijom kolagena. Obnovljena koža je zdravija, osvježena, zategnutija. Bolja je resorpcija preparata koji se koriste. Danijela nakon obnove naprosto sjaji.

Obnavljanje mladenačkog izgleda dio je priprema za koncert Danijele u Lisinskom. Na radost brojnih fanova 28. će veljače samostalnim koncertom, zanimljivom koncepcijom i vrhunskom produkcijom iznenaditi i razveseliti mnoge. Koncert će biti presjek dugogodišnje karijere koji će uključivati pjesme od samih početaka i grupe Magazin, pjesama koje Danijela dugo nije izvodila, pa sve do posljednjih hitova.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene