britka Danijela

Bez ustručavanja oplela po Severini i Plenkoviću: "Ovo je vrh vrhova! Nemam riječi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik na svom Facebooku oplela je po prijateljicama bogate "gazdine" kćeri, a štedjela nije ni premijera Andreja Plenkovića.

Uvijek britka na jeziku Danijela Dvornik nije izdržala, a da ne prokomentira situaciju s Agrokorom. Nakon što su se u kampanju za spas Ivice Todorića uključila brojna poznata imena među kojima je i Severina na društvenim mrežama izbila je prava pobuna. Mnogi su oštro iskritizirali splitsku pjevačicu zbog fotografije s djelatnicama Konzuma, a svoj bijes na Facebooku izrazila je i Danijela Dvornik.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

"Ovo zazivanje bogatih supruga, prijateljica bogate "gazdine" kćeri, kao i samog Plenkovića, da kupovinom u Konzuma, mi obični smrtnici spasimo Agrokor je stvarno "vrh vrhova"! Nemam riječi! Ova naša zemlja je Titanik koji je upravo udario u santu leda, orkestar svira dok nam kapetan i njegova ekipa sugeriraju da se bogati spase, a sirotinja neka se utopi spašavajući tu istu elitu kojima je samo novac bio na pameti", napisala je Danijela.

Iako se u statusu nije direktno obračunala sa Severinom na pjevačicu se osvrnula u komentarima.
"Moramo razumjeti da lojalnost i prijateljstvo imaju svoju cijenu. Mislim da je Sevka morala ići protiv sebe u ovom slučaju", dodala je Danijela i pobrala simpatije svojih istomišljenika.

Severinin menadžer Tomislav Petrović danas je u izjavi za Dnevnik.hr naglasio kako Severinin potez nema veze s prijateljstvom. "Severina je podržala radnice Konzuma da zadrže svoj posao, kao što je i do sada podržavala i zaštitu ugroženih prava mnogih drugih: nezaposlenih, sindikata, radnica Kamenskog, LGBT zajednica, žena...To nema nikakve veze s njenim osobnim prijateljstvima kao što su na žalost bili česti komentari pa su zato i izbrisani", izjavio je Petrović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene