voli pršut

Ma kakvi Dalmatinci, očarao je Indijac: "Ima stan u Splitu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik uživa u Indiji. Tijekom putovanja upoznala je i zanimljivog Indijca o kojem je pisala na svom blogu.

Danijela Dvornik za svoj 50. rođendan sama sebi poklonila je putovanje u Indiju. Na dalekom putovanju beskrajno uživa s prijateljicom, a o svojim dogodovštinama Danijela detaljno piše na svom blogu.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik zadovoljna je rezultatom Danijela Dvornik pokazala kako izgleda nakon zahvata koji je dugo priželjkivala: "Skroz si mi druga osoba!"

Jedan od najzanimljivijih trenutaka koji je Danijela Dvornik podijelila sa svojim obožavateljima je trenutak kada je upoznala 35-godišnjeg Indijca Andrewa. Upoznali su se sasvim slučajno, nakon što je Andrew dočekao nju i prijateljicu na željezničkoj stanici kako bi im pokazao grad.

Ono što ju je kod njega posebno osvojilo je to što Andrew obožava Hrvatsku i Split pa je u skladu s time dobio i odgovarajući nadimak - Andro.

"Andro je Indijac koji ima 35 godina, koji je radio na platformama nafte, zaradio novac i umirovio se. Kupio je stan u Splitu, želi kupiti zemlju blizu Splita, obožava Hrvatsku i kaže da želi umrijeti u konobi sa pršutima, pancetom i vinima. Pozdravio nas je na hrvatskom. Pa kako da ga ne preimenujemo u Andro?", napisala je Danijela na blogu i svojom simpatičnom anegdotom oduševila svoje čitatelje. Tko zna, možda se uskoro s Androm sretne baš u Splitu pa nas novim anegdotama počasti u nekoj novoj objavi.

 

Yoga time! # fitnesswoman#yoga#women50#goa#relax#mybodymyrules#beinbalance#trebam#uživanje

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene