'Shrvana sam'

Bivši dečko zvijezde 'One Tree Hilla' poginuo u lavini na Mt. Everestu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dan Fredinburg, bivši dečko popularne američke glumice Sophie Bush, poginuo je u lavini koju je izazvao veliki potres u Nepalu.

Dan Fredinburg, jedan od direktora u Googleu i bivši dečko glumice Sophie Bush, poznate po ulozi Brooke u teen seriji 'One Tree Hill', poginuo je u lavini na Mt. Everestu koju je izazvao veliki potres u Nepalu u subotu.

Pogledaj i ovo Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) Sjećate ih se? Ljubavna priča zvijezda hit-serije uz koju smo odrasli činila se idiličnom sve dok nisu isplivali mučni detalji

Više nisu tinejdžeri: Glumačka ekipa opet na okupu!

33-godišnji Fredinburg bio je Googleov direktor za privatnost i veliki avanturist, koji je uživao na egzotičnim putovanjima. Sa Sophiom Bush bio je u vezi tijekom 2014. godine, a zajedno su bili 10 mjeseci. Glumica se putem svojeg Instagram profila obratila javnosti i otvoreno priznala kako je – shrvana.

 

A photo posted by Sophia Bush (@sophiabush) on

'Nema pravih riječi. Pokušavam skupiti komadiće svoga srca za koje vjerujem da ih nikada više neću pronaći. Danas sam izgubila nevjerojatnog prijatelja. Dan Fredinburg bio je apsolutno jedinstven. Neustrašiv. Duhovit. Bio je jedna od mojih omiljenih osoba na Zemlji. Bio je jedna od najvećih ljubavi u mom životu. Bio je jedan od mojih najiskrenijih prijatelja. Shrvana sam, a istodobno, i duboko zahvalna što sam ga poznavala i voljela', podijelila je glumica s fanovima na Instagramu.

Par je nakon prekida ostao u odličnim odnosima, a čak se pričalo o njihovom navodnom pomirenju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene