Nepoznati detalji

Iskrena ispovijest bivšeg ljubavnika slavne dive otkriva svijet samoće i laži

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bio je njezin producent, najbolji prijatelj, a sada je priznao kako je bio i njezin ljubavnik.

Damion Young bivši producent, prijatelj i ljubavnik Mariah Carey za 'The Mail' otkrio je neke nepoznate detalje iz života ove diva koja je u svojoj bogatoj karijeri prodala više od 200 milijuna nosača zvuka. 

Pogledaj i ovo Mariah Carey i Bryan Tanaka - 9 Nakon sedam godina Šuška se da je ''kraljica Božića'' ovih blagdana prekinula s 14 godina mlađim dečkom, oko jedne stvari nisu se mogli dogovoriti

Damion je jedan od rijetkih koji može reći da uistinu poznaje pravu Mariha, onakvu kakva je daleko od očiju javnosti i medija. 'Plašim se za nju. Ja sam bio jedan od rijetkih ljudi u koje je imala povjerenja i kojima je sve mogla reći. Sada nema nikog takvog', reako je Young.

Pjevačica u depresiji: Bivši već ima novu, seksi djevojku

'Bio sam njezin producent, prijatelj, ljubavnik. Nikada nije donostila odluke bez da se savjetuje samnom. Bio sam jako zaljubljen u nju, još uvijek sam zaljubljen'.

Radio je na nekim od njezinih najvećih hitova i na taj način ušao u svijet koji naziva 'ludilom njenog privatnog života.

'Mariah živi u svom balonu. Ja sam bio dio njezinog svijeta, ali morao sam otići prije nego što sam izgubio razum. Najviše se sjećam tišine i usamljenosti. Ona nije imala puno prijatelja. Mislim da sam bio njen jedini prijatelj'.

Bivša pomoćnica otkrila privatne detalje - nije imala ni pauzu za ručak!

Damion je otkrio i to kako su ostali bliski prijatelji čak i nakon što su postali intimni, a sada brine za nju zato što se okružila ljudima koji joj nisu prijatelji i koji joj govore upravo ono što želi čuti. Smatra kako joj je potrebna pomoć.

U devet godina koliko je trajala njihova veza Mariah se viđala i s drugim muškarcima, ali je na neki način uvijek bila ovisna o Damionu. On je imao strpljenja za njezine brojne ispade i znao je da se cijeli svijet okreće oko nje. Kada je Mariah nešto željela, to bi i dobivala.

Nakon što se razvela od prvog supruga i kada je karijera krenula nizbrdo, Mariah i Young vrijeme su uglavnom provodili u njezinom luksuznom stanu u New Yorku. Ona nije izlazila, nije slušala vijeti, nije gledala tv niti čitala magazine sve zbog straha da će vidjeti nešto ružno o sebi. Kada bi izlazila zbog posla privatno osiguranje moralo je raskrčiti put kako ne bi moralo doći u kontakt s ljudima. Isto tako je bilo i s hotelima, ona nikada nije vidjela, obične, normalne ljude.

Slavna pjevačica tražiti će stručnu pomoć kako bi preboljela ljubavne jade!

U hotelima bi osoblje moralo rasčistiti hol kako bi ona ušetala u prazno dizalo, ponekad su morali postavljai crveni tepih i svijeće.

U njezinom ugovoru je navedeno kako joj u backstage prostoru nitko ne smije obraćati niti prilaziti, a neizbježne komunikacije vodile su se tako da ju se nije smjelo gledati u oči. 

Young navodi kako se njihova veza počela raspadati kada se našao uvučen u svijet bogatih i slavnih. što mu je kao mladiću itekako imponiralo. Pretjerivao je sa zabavama i neurednim životom, a kaže da nije ni spavao. Ipak ono zbog čega najviše žali iz tog perioda je ružan način na koji se ponašao prema Mariah.

Nakon tog turbulentnog razdoblja Young se vratio kući slomljenog srca jer je mislio kako će ga Mariah zaustaviti, ali ona je, kao svaka zvijezda njene veličine nastavila dalje ne osvrčući se. Damion tvrdi kako i dan danas voli Mariah i kako joj želi sve najbolje u životu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene