POSLUŠAJTE

Da se naježiš! OVAKO zvuči kad se pjeva sa srcem!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što su strani portali otkrili rijetku pjesmu objavljenu na YouTubeu još 2011. godine, ona je instantno postala viralni hit!

Pjesma Davida Bowieja i Freddieja Mercuryja 'Under Pressure' snimljena je 1981. godine, a i danas je jedan od najvećih hitova moderne glazbe. Čak i s instrumentalnom pozadinom, ova pjesma tjera čovjeka da se naježi dok je sluša, a njezina a capella verzija, koja prikazuje izdvojene glasove Freddieja Mercuryja i Davida Bowieja oktkrivena je i objavljena na internetu prije dvije godine.

>> David Bowie postao Isus Krist, Marion Cotillard utjelovila prostitutku

Pogledaj i ovo Bohemian Rapsody Freddie Mercury (Foto: Profimedia) Jedan od najvećih Tek dan prije smrti potvrdio je da je pozitivan na HIV, a privatnim životom intrigirao je javnost do samoga kraja

No, malo tko zna za ovu rijetku snimku na koju je tijekom subote podsjetila i sama internet stranica Davida Bowieja. Osim toga, objavili su i jednu od rijetkih fotografija na kojima su Freddie i David snimljeni zajedno u mladim danima.

Originalna verzija pjesme snimljena je 1981. godine, a objavljena 1982. godine na albumu grupe Queen 'Hot Space'. Pjesma je instantno došla na vrh same ljestvice UK singlova. Grupa Queen ju je pjevala na svim svojim koncertima od 1982. godine pa sve do kraja, do 1986. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene