hrabro priznanje

Zvijezda serije ''Seks i grad'' iskreno: "Zbog nje sam shvatila da volim žene"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cynthia Nixon priznala je kako nikad nije bila sa ženom sve dok nije upoznala sadašnju suprugu.

Slavna glumica Cynthia Nixon, poznata po ulozi odvjetnice Mirande iz serije ''Seks i grad'' otkrila je kako nikad nije bila sa ženom sve dok nije upoznala sadašnju suprugu Christine Marioni.

Pogledaj i ovo showbuzz Puno je vremena prošlo Kako Carrie, Miranda i Charlotte izgledaju u 50-im godinama? Procurile fotke sa snimanja kultne serije!

''Nikad nisam niti poljubila djevojku, a kamoli bila u vezi s nekom. Kad sam se počela viđati s Christine, bila sam zbunjena. Nisam znala što će to značiti za mene i karijeru. Ona je odlučila da stvari idu polako, kako bi meni bilo lakše'', kazala je Nixon.

50-godišnjakinja je otkrila kako prvi put kada je vidjela svoju suprugu, nije primijetila da je žena. Upoznale su se 2002. dok je bila u braku s profesorom engleskog jezika Dannyjem Mozesom. Nixon je priznala da je strahovala kako će njezina veza s Christine utjecati na karijeru, međutim, kada ju je predstavila svojoj majci prestala se brinuti što drugi misle, piše Independent.

Zvijezda serije ''Seks i grad'' 2003. godine se razvela od supruga Dannyja Mozesa, a u braku s Marioni je već pet godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene