454303
454303
454303
454303
454303

NEKULTURAN ILI BAHAT? Ono što je napravio uvrijedilo je milijune ljudi

  • , 20.10.2016., 22:35
  • Autor:
  • komentara

Ronaldo je pokazao nedostatak poštovanja.

 
 
 
 
Cristiano Ronaldo (Screnshoot: Instagram)
Cristiano Ronaldo (Screnshoot: Instagram)

Cristiano Ronaldo uspio je uznemiriti milijune ljudi. Na svom Instagram profilu objavio fotku na kojoj pozira pored kipa Bude. No, nije očekivao kako će ga njegovi pratitelji zasuti drvljem i kamenjem.

Naime, Ronaldo na toj fotografiji pozira u opuštenom i sportskom izadanju, s jednom nogom na spomeniku. Dobrodušno je pored fotke napisao ''Dobar dan'', ali uslijedili su ljutiti komentari. ''Odvaratn si Ronaldo. Poštuj drugu vjeru, bar malo!'' , ''Spusti svoju prljavu nogu'', bili su neki od komentara.

Pratitelji nisu bili nimalo oduševljeni njegovim potezom kojeg ocjenjuju kao nedostatak poštovanja prema božanstvu i manjak kulture.
 

 

Bom dia

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

''Uvjereni smo da zgodni Ronaldo nije htio nikoga uvrijediti, nego je samo neobrazovan'', jedan je od komentara Ronaldovog pratitelja koji je pokušao stati nastranu mladog nogometaša.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se