mama coco

Trudna već 6 mjeseci: 'Gdje je moj trbuščić? Sve je otišlo u grudi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna je po svojem bombastičnom tijelu, a Coco je sada odlučila uvjeriti sve svoje kritičare kako nije uopće trudna upravo u suprotno.

Model i zabavljačica Coco, supruga slavnog glumca i repera Ice T-a, trudna je već 6 mjeseci. Mnogi ni ne vjeruju kako je ona uopće trudna, te da njezino dijete zapravo nosi surogat majka, no Coco je odlučila svima objasniti da to nije uopće tako.

Pogledaj i ovo Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Pokazala trbuščić Rođena je u zatvoru, vjenčanje nikad nije potvrdila, a uspješno je skrivala i već drugu trudnoću

Nepoznate činjenice o slavnoj stražnjici - Dobrodošli u Coco svijet!

Ljepotica bujnih oblina godinama aktivno vježba, pa se na njezinom mišićavom tijelu tek sada u 6 mjesecu trudnoće lagano nadzire trudnički trbuščić.

'Pitali ste me gdje je moj trbuščić? Pa, izgleda da je sve otišlo u grudi! Sada sam trudna 26 tjedana i trbuščić se lagano nadzire. Sretna sam što sam trudna, a jednino što se promijenilo to da nosim manje potpetice, smanjila sam vježbanje na dva puta tjedno, nemam neke posebne zahtjeve za hranom, a dobila sam svega 2,5 kile', otkrila je Coco koja nosi djevojčicu. Već se zna da će se malena zvati Chanel Nicole.

 

So u ask where is my baby bump? Well, basically its going ALL to my boobs.LOL almost 26 weeks & there is still little sight of #babychanel Again I feel so blessed to be breezing through the stages of pregnancy and hope it doesn't change. I do wear less heels but honesty my feet haven't given me problems yet! Instead of working out 3-4 times a week I brought it down to maybe twice a week but then again fitness hasn't even been a priority..I don't really crave food that much and have only gained 5 pounds.. I'm not usually a sweets person but I do crave a little at night right before I go to bed now and lastly she's kicking & moving around like crazy in my belly..I always joke, she's practicing her yoga!! Haha..... Ok so there is your update. I'm on the set of Law&Order and had some downtime to fill you in

A photo posted by Coco (@coco) on

Coco je poručila da ne mora nikome ništa dokazivati, njezin trbuščić raste, a često je i kod liječnika jer ima visoko rizičnu trudnoću jer je starija od 35. Kako sada stvari izgledaju, sve je dobro.
 

 

A photo posted by Coco (@coco) on

 

A photo posted by Coco (@coco) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene