Zamijenili partnere

Nove ljubavi: Clint i bivša supruga 'podijelili' bivšeg muža i ženu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Clint Eastwood i Dina bili su u braku 17 godina, a nakon prekida ona je počela vezu sa Scottom Tomlisonom Fisherom dok je se Clint upustio u vezu sa Scottovom bivšom ženom - Ericom!

Nakon što su se Clint Eastwood i Dina rastali prije nekoliko mjeseci te nastavili svoj život s novim partnerima, cijela priča dobila je novi nastavak.

Pogledaj i ovo Clint Eastwood i Christina Sandera - 7 Burna ljubavna prošlost Koga ljubi jedan od najvećih frajera u Hollywoodu? Lomio je brojna srca i nitko nije siguran koliko ima djece, a onu pravu pronašao je tek u devetom desetljeću!

Naime, prema pisanju stranih medija, nova djevojka 83-godišnjeg glumca je bivša supruga od sadašnjeg Dininog dečka Scotta.

>> Dina Eastwood ima samo lijepe riječi o bivšem suprugu Clintu Eastwoodu

 Iako zvuči vrlo komplicirano, zapravo je vrlo jednostavno jer su u cijeloj priči dva bivša bračna para zamjenila partnere.

Vijest o navodnoj vezi Clinta i nove djevojke, 42-godišnje glumice Erice Tomlison Fisher objavljena je nakon što su viđeni zajedno u zračnoj luci u Los Angelesu tijekom vikenda kad je ona ušla u njegov automobil.

'Malo me rastužilo kad sam vidjela fotografije Clinta s gospođom Tomlison Fisher, ali radujem se novim počecima', napisala je Dina na Twitteru.

'Prljavi Harry', kako Clinta nazivaju strani mediji, nije se oglasio nakon ovih medijskih objava, a njegov glasnogovornik je pak rekao kako nema informacija o vezi Clinta i Erice te je glumac trenutačno nedostupan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene