U PRATNJI SUPRUGE

Chuck Norris u posjeti slovenskom zmajevom gnijezdu ''Divan grad i divni ljudi''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slovenci su oduševljeni posjetom legendarnog Chuck Norrisa.

Posjet američkog glumca Chucka Norrisa Ljubljani oduševio je Slovence zbog besplatne dodatne promocije domovine Melanije Trump na američkom turističkom tržištu, a nisu izostali niti uobičajeni vicevi o "nadnaravnim" sposobnostima 77-godišnjeg majstora borilačkih vještina.

Pogledaj i ovo Chuck Norris Geni kameni Legendarni Chuck Norris objavio fotografiju sa svojom mamom kojoj su 102 godine, a pokazao je i zgodnu suprugu!

Da se ovih dana doista nalazi u Ljubljani Norris je potvrdio objavom dviju fotografija na društvenim mrežama. Fotografirao se sa suprugom Genom i dvojicom prijatelja u jednom restoranu u ljubljanskom starom gradu, te na vidikovcu iznad grada.

 

 

A post shared by Chuck Norris (@chucknorris) on

''Divan grad i divni ljudi'', napisao je Norris uz fotografije na Instagramu i Facebooku.

Na slovenskim društvenim mrežama pojavile su se brojne šale i komentari vezani uz legendu o svemoćnom i nepobjedivom Chucku Norrisu i razlozima zašto je došao u Sloveniju.

Korisnici tako navode da je Chuck Norris stigao kako bi zamijenio policiju u kontroli šengenske granice ili se obračunao s ljubljanskim zmajem, simbolom slovenske prijestolnice. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene